Wednesday, March 9, 2011

Mummuline arvutikott Sandrale




Sandrale meeldis Ceithi arvutikott ja ta tahtis endale samasugust. Mina aga ei tahtnud kuidagi kahte ühesugust kotti teha.
Leidsin vahva mummulise kanga ja selline hoopis teistsugune ta tuligi, loodetavasti Sandrale meeldib.

6 comments:

  1. Jumal küll, Katrin! Millal sa selle õmblejakutse veel omandasid? Täitsa üle mõistuse asjad.....Ahhhh...kõiki neid asju oleks endalegi tahtnud....Jube vahva värk! Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
  2. Aitäh kommentaari ja heade sõnade eest! Näed, nii võib juhtuda, kui oled muutunud meeleheitel koduperenaiseks:)

    ReplyDelete
  3. Lugesin sinu blogi algusest peale läbi. Väga tubli oled. Sulle on küll see lapsega kodus olemine hästi mõjunud. Ma tahtsin küsida,kas sa trikotaazi õmbled tavalise sik-sakiga? Mina olen ennast alati vabandanud,et mul pole overlokki.Aga kui sul ka ei ole, siis pole mul enam ju mingit vabandust!

    Kadri

    ReplyDelete
  4. Aitäh, Kadri!
    Overlokki mul tõesti kahjuks pole, õmblen tavalise sirge õmblusega (mul on selline lihtne masin, millel pole eriti palju erinevaid õmblusi), käiste ja kaeluse ääred teen topeltnõelaga, mis oli mul masinaga kaasas.
    Ega need õmblused just vääga kvaliteetsed ei ole, aga samas on need trikotaazist asjad nagunii taaskasutus, muidu läheksid vanad T-särgid lihtsalt prügikasti...

    ReplyDelete
  5. See kott on eriti äge, ma juba ootan millal on põhjust läpakaga kuskile kodust välja minna ja kõigile kotti näidata :)
    A ja mu ema ütles, et minu kott pidi olema isegi vahvam, kui Ceithi oma.
    Seega suur aitäh :)

    ReplyDelete