Friday, August 23, 2013

Rohelised püksid

Täpselt nagu hallid püksid, leidsin ka nende pükste materjali kaltsukast. Mulle meeldis see värv - midagi uut vahelduseks tavalistele tumedates toonides poistepükstele.
Enne oli see imelik suur põll.
  
Mina tegin sellest Hugole liivakastipüksid, voodrina kasutasin vana musta värvi T-särki, värvli jaoks tükeldasin enda triibulist särki. Lõige Ottobre Design 1/2013, aga väikeste muudatustega.



Wednesday, August 21, 2013

Teise ringi püksid

Mõned inimesed leiavad kasutatud riiete poodidest väga-väga lahedaid asju. Ma kadestan sellist annet, sest kahjuks mina nende hulka ei kuulu ja seetõttu veel mõni aasta tagasi eriti kaltsukates ei käinud ka. Nüüd olen avastanud enda jaoks Humana, kus kord kuus jagatakse alles jäänud riidehilpe ühe euro eest. Endale kandmiseks pole ma endiselt sealt küll midagi leidnud, selle eest aga toredaid riideid, mida lastele ümber teha.
Viimane kord leidsin sellised veidrad, aga pehmed puuvillased püksid.
Tegin Hugole kummiga püksid, lõige sama, mis kollastel pükstel.

Välja tulid päris ilusad!


Tuesday, August 20, 2013

Kaelapadi

Uues autotoolis magama jäädes vajus Hendriku pea kuidagi eriliselt viltu, nii tuli idee muretseda talle kaelapadi. Eveli soovitas mul see ise teha ja kuna augustis oli plaanis ka pikem autosõit, siis asusin tegutsema. Otsisin netist lõike, et ei peaks ise leiutama, kasutasin seda lehekülge.
Oma padja tegin tavalisest puuvillasest riidest, sest fliis ajab mu meelest higistama.
Kasutasin väiksemat suurust ja tuli täitsa paras.


Sunday, August 11, 2013

Moonidega särk

T-särgi tuunimise inspiratsiooni leidsin kuskilt internetist, aga unustasin lehekülje salvestamata ja hiljem ei leidnud seda enam üles.
Minu särk tuli igatahes selline.