Thursday, March 28, 2013

Teine toolipadi

Liisile meeldis toolipadi, mille mõnda aega tagasi Hugole tegin, ja ta tellis minult sellise ka Nora jaoks. Nii tore oli vahelduseks poest tüdrukute kangaid valida!
Tulemus sai selline:
Sama hooga tegin Hugo padjale uue katte, siis hea kasutada, kui teine pesus on.


Thursday, March 14, 2013

Triibuline T-särk

Nägin juhuslikult netis sellist laheda särgiga pilti. Sama juhuslikult oli mu kangavarudes ka üks vana triibuline T-särk. Nii et käärid kätte ja õmblema!
Selline oli särk enne:
  
Fotosessioonil ei õnnestunud mul küll Hugot samasse poosi panna kui too pildil olev poiss, aga tulid omamoodi toredad pildid.


 

Saturday, March 9, 2013

Karini arvutikott

Karin avaldas juba mitu aastat tagasi soovi, et võiksin ka talle arvutikoti õmmelda.  Eriti tõsiselt ma seda ei võtnud, sest Karin oskab ka ise väga hästi õmmelda (tol ajal oskas kindlasti veel pareminigi kui mina). Igatahes siiani polnud ta arvutikotti ise teinud ja nii tuli mõte, et võiksin talle selle sünnipäevaks kinkida.
Lilled on samas stiilis nagu Virve poekotil, sest need hakkasid mulle lihtsalt väga meeldima. Türkiissinise pakkus välja Karin ise ja selline ta kokku tuligi.


Vooder on samuti sinine.
Lisaks tegin veel sanga üle õla kandmiseks, mis on eemaldatav.

Wednesday, March 6, 2013

Jalgratta kotike

Hugo sai sünnipäevakingiks jalgratta. Sellele õmblesin juurde väikse kotikese, kuhu hea panna veepudel, mõni küpsis või väike mänguasi. Vahva idee leidsin siit.
Tahtsin teha kotikese rattaga sobivates värvides, aga tegelikult oli raske leida täpselt sellist ilusat kangast. Leidsin ühe triibulise, mis sisaldas ka lillat värvi, mis mulle ei sobinud, kuid kuna paremat ka ei olnud, siis katsin lillad triibud punase paela ja erinevate helkurpaeltega.
Selline nägi kangas välja enne:
  
Ja selline pärast:
 
  
Nüüd tuleb ainult kevadet oodata!