Monday, September 24, 2012

Rohelise kampsuni uus versioon

Heigol oli ilus roheline kampsun, mille kaelusesse tuli auk. Kuna materjal oli pehme ja mõnus ja üldse mitte topiline, siis õmblesin selle pisut väiksemaks.
Lõige Ottobre 6/2011. Poest ei leidnud täpselt sama värvi rohelist soonikut, tegin hoopis türkiissinised servad. Sobis väga hästi!

Saturday, September 15, 2012

Kapuutsiga vannilina


Tegin Hendrikule uue kapuutsiga vannilina. Diagonaalkandi tegin ka ise, kuna poest sobivat ei leidnud.



Dressipüksid

Ostsin Hugole uued dressipüksid. Kuna Hugo on selline kõhn ja alakaaluline, siis hoolimata kummist vajusid need alla. Harutasin siis ühe õmbluse lahti, et püksikumm kokkupoole õmmelda, aga ei - need pisikesed pilukad olid selle kummi üleni õmbluse sisse õmmelnud. Nii ma siis harutasin veel ja pärast oli vaja see kõik ju tagasi kinni ka õmmelda. Mulle tundus, et lihtsam oleks juba uued püksid õmmelda.
Suure hooga tegingi 3 paari dressipükse. Lõige Ottobre Design 4/2011.

Wednesday, September 12, 2012

Teine öökull

Ostsin Hugole ilusat värvi odava T-särgi. Ainuke viga oli, et kõhu peal oli mingi latakas firmamärk. Mõtlesin selle katta apikatsiooniga. Öökull sobis oma mõõtmete poolest, pealegi eelmine öökullisärk oligi juba päris ammu väikseks jäänud.

Thursday, September 6, 2012

Sügisjope

Õmblesin Hugole sügisesteks jahedateks ilmadeks uue jope. Väline kangas on sama, mis kevadel õmmeldud pükstel, nii et kokku tuleb täiskomplekt.
Lõige Ottobre Design 6/2011, lisasin helkurid ja panin äärtesse kummid.
Tuli tõesti väga ilus!

 Vooder on hästi mõnus pehme ja lahedate mummudega:


Sunday, September 2, 2012

Vanade särkide uus elu

Kappi olid kogunenud mõned vanad T-särgid, ostsin ühe kaltsukast odava raha eest juurde ja tegin 2 uut särki Hugole sügiseks.
Esimene särk meeldib mulle, sest sel on minu jaoks ebatavaline värvikombinatsioon. Lõige on pärit Ottobre Design 6/2011.
Teine on traditsiooniliselt sinine. Lõige Ottobre Design 6/2009.