Friday, April 20, 2012

Roheline kevadmantel

Kuna kapis olevad kevadjoped ja -jakid mulle selga ei mahtunud ja poodides ringi vaadates on näha, et ampiirlõige pole praegu ilmselt moes, siis otsustasin proovida ise kevadmantli tegemist. Lõiget rasedatele ma kuskilt ei leidnud, seega pidin natuke kombineerima - ülemine osa ja käised on jaki lõike järgi Burdast 05/2011, alumise osa mõtlesin ise välja.
Tuleb tunnistada, et see on kõige keerulisem asi, mis ma üldse õmmelnud olen. Aga tuli superilus, jäin ise väga-väga rahule!



Isegi mu hiigelsuur kõht mahub sisse.


Roheline kangas on ostetud poest Kangas ja nööp, triibuline vooder Abakhani odavate kangarestide seast.


Wednesday, April 11, 2012

Paeltega kuubik

Puhkuse ajal on mul plaanis olnud mitmed külaskäigud. Aaronile tegin pisikeseks kingituseks paeltega kuubiku. Sees on üllatusmuna kest koos kõrinaga, mis kahjuks teeb oodatust hulga vähem häält. Aga vähemalt on hea paelu närida.

Minu oma väike "abiline" leidis üles koti, milles olid mu paelad, ja arvas ka, et nendega on päris tore mängida...

Triipudega voodipesu

Tegin veel teise komplekti voodipesu ka. Tekikott tuli pealt triibuline, et huvitavam oleks.
Aluslina on kummiga, siis püsib paremini paigas. Kummiga lina tegemine pole küll kuigi keeruline, aga üks lihtne õpetus on siin.


Wednesday, April 4, 2012

Loomadega särgid

Ostsin Hugole uusi T-särke, kuid ei leidnud poest eriti ilusate piltidega särke, seega tuli leppida tavaliste ühevärvilistega. Vaba aega mul ju nüüd jätkub, seega täiendasin neid mõnede loomapiltidega.
Kuna ma ise joonistada ei oska, siis leidsin pildid internetist.
Kalaidee on pärit siit.

Elevant siit.

Krokodilli pildi leidsin siit.

Öökullidega voodipesu

Hugo sai endale uue voodi, millele oli tarvis ka uut voodipesu. Loomulikult õmblesin selle ise. Kangas pärit Abakhanist. Tekikoti serva panin riba öökullidega riiet, mis sobis tapeediga. Aluslina ja padi on ühevärvilised beežid.
Öökullidega tapeet on Hugo toas minu absoluutne lemmik:)
See on tellitud internetist, tootjafirma Harlequin, tapeedi nimi oli What a Hoot. Sama firma müüb ka seda öökullidega kangast, mida ma tookord aga miskipärast ei ostnud.
Kangatüki (ja veel täpselt õigetes toonides) leidsin täiesti juhuslikult mitu kuud hiljem Abakhani kangarestide seast, kuhu ma seda maha jätta muidugi ei saanud.
Sellel pildil on tapeet paremini näha: